Broken Icon Links

New Issue
PS Appicit Vimal
  • (1 Ratings)

Hi there,

Love the templates. Thank you.

My icons are not linking properly on a site I am creating with this Appicit template.

This goes for the icons in the 'social' postiion and the 'bottom1' position...

Since I simply replaced the links you had with facebook and twitter links, I am curious why they are not linking properly.

3 Responses

PCMShaper

3 years ago #3

Hi Vimal,

You are welcome!

You can use below social shordcode for Appicit template for making social link

[button type="link social facebook" link=" www.facebook.com/pcmshaper "][icon name="facebook" /][/button]

here you need to replace ' www.facebook.com/pcmshaper ' to your social link and just like you can do for your other social profiles

We hope you are doing well. If have any trouble or it's not working then will send your site admin login details to our supporting email and we'll see that.

Regards,
PCMShaper Team

Vimal

3 years ago #4

I tried that code and it still doesn't redirect to facebook....

[button type="link social facebook" link=" www.facebook.com/pcmshaper "][icon name="facebook" /][/button]

I used exactly what you sent me and it still goes to my homepage....

Any ideas? You can check it out, I'm going to bed...

PCMShaper

3 years ago #5

Hi Vimal,

Since, It's working for us. So we need you site login detail for checking, so can you send you site admin login details to our [email protected]

Best Regards,
PCMShaper Team

Submit Your Response